Rihanna verschijnt (bijna) naakt op CFDA fashion awards!

RihannaRIHANNA liet iederen weer flabbergasted achter na haar verschijning op de CFDA fashion awards in New York. Onder toeziend oog van Anna Wintour, Blake Lively en Rihanna werden de awards uitgereikt. Joseph Altuzarra won dit keer de Women’s designer of the Year award, waarmee hij Mary-Kate en Ashley Olsen, Alexander Wang, Proenza Schouler en Marc Jacobs  teleurgesteld achterliet. Echter was de winnaar niet de meest spectaculaire gebeurtenis van de avond. Rihanna veroorzaakte meer opschudding! 

 

De zangeres zorgde namelijk voor een zinnenprinkelende entree door twerkend en pronkend in een alles verhullende glitterdress van ADAM SELMAN ten tonele te verschijnen, waarmee ze alle aandacht naar zich toe wist te trekken. Ze was op een flinterdun stofje na, poedelnaakt! De glamourqueen en stoeipoes sleepte zelf ook een prijs in de wacht: ze werd FASHION ICON of the year. Hulde!

Never a dull moment with Rihanna…

Zie hier Rihanna SCHITTEREN op de CFDA fashion awards:

BRON

Lees ook:Justin Bieber en Rihanna bij Victoria’s Secret Fashion Show
Lees ook:Lady Gaga is back
Lees ook:Pink doet Adam Lambert
Lees ook:Rihanna topless voor Italiaanse Vogue (foto’s)
Lees ook:Katy Perry vindt haar naakte collega’s verschrikkelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>