Adele is zwanger


photo credit: AlexKormisPS (ALM)
Adele
bracht heuglijk nieuws vandaag op haar blog: de zangeres is zwanger! Onder het kopje I’ve got some news deed de 24 jarige Grammy winnares de volgende mededeling:“Ik ben in de wolken dat ik kan aankondigen dat Simon Konecki (38) en ik onze eerste kindje verwachten. Ik wilde dat jullie dit nieuws direct van mij  hoorden. Natuurlijk zijn we in de wolken. Alsjeblieft, respecteer onze privacy op dit speciale moment.”

Adele heeft de zakenman in de zomer van vorig jaar ontmoet. Ze werd voor het eerst gespot met Konecki, die gescheiden is en een dochter heeft, in januari van dit jaar. In februari begeleidde hij de zangeres naar de Grammy uitreiking, waar Adele maar liefst zes prijzen in ontvangst mocht nemen voor haar album 21.

Lees ook:Adele is bevallen van zoon
Lees ook:Zes Grammy’s voor Beyoncé
Lees ook:Adele breekt nog steeds alle records met album 21
Lees ook:Fan verpest feestje Adele tijdens Grammy
Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>