Anna Paquin is zwanger van tweeling


photo credit: Gage Skidmore
True Blood sterren Anna Paquin en haar man Stephen Moyer verwachten een tweeling. Paquin is uitgerekend in de herfst. Het stel, dat elkaar heeft leren kennen op de set van HBO’s vampierendrama True Blood, zijn in 2010 getrouwd in Malibu, Californië. Stephen Moyer heeft al twee kinderen uit een eerder huwelijk: Lilac, 10, and Billy, 12.

Hun collega uit de tv serie, Sam Trammell, is vader van een 11 maanden oude tweeling, vertelde aan US Weekly magazine dat Paquin dubbel ellende verwacht. Hij zei: “Ik ben zo blij voor ze! We hebben ze een speciaal cadeau gestuurd. Het is interessant dat True Blood inene de Tweelingen show lijkt te worden”.

Het moederschap betekent niet dat de actrice het rustiger aan kan doen met de tweeling onderweg. Paquin heeft verschillende films op haar agenda staan, waaronder Black Wings has my Angel.

Lees ook:Reese Witherspoon heeft het zwaar op de set
Lees ook:True Blood Hottie Joe Manganiello shows all
Lees ook:Jonathan Rhys Myers krijgt hoofdrol in nieuwe Dracula serie
Lees ook:Flash mob met Channing Tatum bij Today Show
Lees ook:Tattoo op penis van lover Tori?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>