Zwangere Reese Witherspoon voelt zich dik

Maar eerlijk gezegd vinden wij het op de redactie nogal meevallen. Reese Witherspoon ziet er geweldig uit! En blijkbaar zijn we niet de enige. Een journalist werd bedankt voor het uitspreken van onze gedachte met de opmerking: “Dank je, maar ik voel me heel erg rond vanavond!”  Zaterdag nam de actrice, die zwanger is van haar derde, in Chicago de Renaissance Award in ontvangst.
De 36 jarige actrice heeft twee kinderen – Ava (12) en Deacon (8) met haar eerste man, Ryan Philippe, en is nu zwanger van haar huidige man, Jim Toth. Voor wie hem niet kent, Jim is de agent van Matthew McConaughey, de ster uit Magic Mike die 12 juli in Nederland in premiére gaat.

Wanneer ze moet bevallen heeft Reese niet bekend gemaakt, maar wel liet ze zich ontvallen dat ze enige tijd vrij neemt zodra ze klaar is met het filmen van Devil’s Knot. In deze film speelt ze naast Colin Firth de rol van Pam Hobbs. Devil’s Knot vertelt het waargebeurde verhaal van de West Memphis 3, naar het boek van Mara Leveritt.

De foto’s van de zwangere Reese Witherspoon zijn te bekijken op de pagina van de Chicago Suntimes.

Lees ook:Reese Witherspoon heeft het zwaar op de set
Lees ook:Reese Witherspoon’s vakantiehuisje van $7 miljoen
Lees ook:Reese Witherspoon dolgelukkig met verloving
Lees ook:Reese Witherspoon zoekt een hobby
Lees ook:Johnny Depp steunt Damien Echols en West Memphis 3 in Toronto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>