Gezinsuitbreiding bij de Beckhams…

De familie Beckham hebben er een kleintje bij: Scarlet, een hondje. Scarlet, een schat van een viervoeter, maakt sinds zondag deel uit van de Beckham familie. Ze is een vrouwelijke bokser. Via Twitter heeft Victoria laten weten dat het gezin en de hond die ze al hadden, Coco, erg blij zijn met het hondje. Ze plaatste er wat lieve foto’s bij. Victoria is momenteel ook in verwachting van een meisje. Het wordt nog een drukke boel daar

Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:Beckhams leren baby hondje zwemmen
Lees ook:Victoria Beckham volgt een ‘meisjesdieet’
Lees ook:Harper Seven is beeldschoon!
Lees ook:Beckhams verwachten een mini Posh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>