Dubbel geluk voor Natalie Portman: trouwen & zwanger

Het is duidelijk babytijd. Overal hoor je die is zwanger en die is bevallen. Vandaag heeft de bloedmooie Amerikaanse actrice Natalie Portman bekendgemaakt dat ze met haar vriend Benjamin Millepied gaat trouwen. Ze maakte van de gelegenheid ook gebruik om aan te kondigen dat ze samen een eerste kindje verwachten. Benjamin en Nathalie hebben elkaar leren kennen op de set van haar nieuwe film ‘Black Swan’. In die film speelt zij de rol van een ballerina. Benjamin was haar choreograaf. Het is niet bekend hoe lang ze zwanger is.

Lees ook:Natalie Portman getrouwd
Lees ook:Huwelijk Natalie Portman en Benjamin Millepied: de foto’s
Lees ook:Baby voor de Beckhams
Lees ook:Suri Cruise is prima ballerina
Lees ook:Anne Hathaway is zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>