Orlando Bloom introduceert vriendin aan zijn vrienden

Orlando Bloom weer gelukkig met nieuwe vriendin!

Acteur ORLANDO BLOOM neemt geen halve maatregelen als het gaat om zijn relatie met de Franse actrice NORA ARNEZEDER. Daily Mail heeft foto’s gepubliceerd waarop het kersverse koppel te zien is tijdens een avondje uit met een ander stel. 

Deze dubbeldate wijst erop dat het serieus ‘aan’ is tussen Orlando en Nora. Op de foto’s zijn ze arm in arm te zien wandelend door Londen. Later worden ze vergezeld door een ander koppel, naar verluidt vrienden van Orlando. Ze gaan wat eten en zo af en toe zijn ze buiten het restaurant te zien met een sigaret.

De twee werden voor het eerst samen gespot in Januari in een bar. Dit was enkele maanden nadat Orlando scheidde van zijn ex-vrouw Miranda Kerr. Hij is met verschillende andere dames gezien sindsdien, maar blijkbaar is Nora de vrouw met wie hij serieus een poging gaat wagen!

Lees ook:Orlando Bloom smoorverliefd op Margot Robbie
Lees ook:Justin Bieber reden breuk Miranda Kerr en Orlando Bloom?
Lees ook:Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheiden!
Lees ook:Miranda Kerr heeft een nieuwe liefde
Lees ook:Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan trouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>