Giel Beelen is zijn model kwijt!

Giel Beelen vrijgezel

Radiopresentator Giel Beelen is weer vrijgezel. Na een relatie van ongeveer vijf jaar houdt het stel het voor gezien. Een duidelijke reden is niet bekend gemaakt, behalve dan dat het moeilijk samenleven is met Giel, aldus de presentator zelf.

Daar valt over te speculeren! De presentator is inmiddels 36 jaar oud, zijn ex Giulia Wolthuis is nu 23. Hoewel hij aangeeft dat het leeftijdsverschil niet de reden zou zijn van de breuk, kan zij hier natuurlijk heel anders over denken! Wellicht dacht deze mooie jongedame nog een heel leven voor zich te hebben en wilde ze nog wat meer tijd om wat rond te kijken. Het model kreeg een relatie met Giel Beelen toen ze slechts 18 jaar oud was. Op die leeftijd al compleet settelen gebeurt tegenwoordig niet vaak. Voor Giulia valt nog veel plezier te beleven in vrijgezellenland. En Giel? Die zal zich weer in alle vrijheid volledig kunnen storten op wat hij het liefste doet: plaatjes draaien.

Lees ook:Anouk woest om gigolo-bericht
Lees ook:Anouk huurt soms gigolo in
Lees ook:Jim Carrey verbreekt relatie met Jenny McCarthy
Lees ook:Jan Smit is gesloopt
Lees ook:Vrijgezelle Hugh Grant wil dolgraag kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>