Het is officieel: Khloé Kardashian en Lamar Odon gaan scheiden


photo credit: Faye✩ Mous

Het huwelijk heeft maar 4 jaar geduurd en nu is Khloé er klaar mee. Khloé Kardashian en Lamar Odon gaan scheiden. Het zusje van Kim Kardashian heeft vrijdag officieel de scheiding aangevraagd bij de rechtbank. Het huwelijk tussen de realityster en de basketballer ging al langere tijd niet goed. Lamar zou meerdere malen zijn vreemdgegaan en is verslaafd aan drugs. Khloé heeft meerdere keren geprobeerd haar man te helpen om van de drugs af te komen, maar blijkbaar is dit niet gelukt.
Het gaat vast nog wel een tijdje duren voordat de scheiding rond is.

Lees ook:Khloé Kardashian heeft andere vader dan Kim en Kourtney Kardashian
Lees ook:Khloé Kardashian heeft meerdere SOA testen gedaan
Lees ook:Khloé Kardashian in Amsterdam voor nieuwe kledinglijn
Lees ook:Kris en Bruce Jenner uit elkaar!
Lees ook:Khloé Kardashian huilt uit bij ex Rihanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>