Is Shakira bedrogen door haar grote liefde Gerard Piqué?


photo credit: suran2007

Oei oei, er gaan geruchten in de rondte dat Shakira is bedrogen door haar voetballertje Gerard Piqué. De sterspeler van Barcelona zou een tijdje geleden vreemd zijn gegaan met een andere vrouw. De 36-jarige zangeres en de tien jaar jongere Barcelona voetballer hebben samen een zoontje, genaamd Milan. Shakira zou samen met hun zoontje het gezamenlijk huis in Barcelona hebben verlaten en woont nu waarschijnlijk in Los Angelas of Parijs (wel een groot verschil). Gister plaatste Shakira wel nog romantische familiefoto’s op Instagram, dus of deze scheiding is een broodje aap verhaal, of Shakira houdt gigantisch de schijn op.

 

Lees ook:Shakira bevallen van zoon
Lees ook:Mike Tyson voor de 8ste keer papa!
Lees ook:Adele geniet van vakantie met gezin
Lees ook:Rihanna en Shakira lanceren sexy videoclip Can’t Remember To Forget You
Lees ook:Shakira sexy in leer voor I-D Magazine (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>