Lady Gaga is weer vrijgezel


photo credit: stephane.c

Lady Gaga en haar verloofde Taylor Kinney hebben een punt achter hun relatie gezet. Wel een grote overstap, van verloofd naar uit elkaar. Denk je eerst leuk te gaan trouwen, blijkt het toch niet te werken. Het drukke werkschema van Lady Gaga zou de oorzaak zijn van de relatiebreuk. In plaats van getrouwd met hem, was Lady Gaga getrouwd met haar werk en dat werkt niet voor Taylor. De twee hadden sinds juli 2011 een relatie met elkaar.

Lees ook:‘Lady Gaga trouwt in december’
Lees ook:(Video) Lady Gaga doet het met …. CAKE!
Lees ook:Lady GaGa helemaal naakt (foto)
Lees ook:‘Lady Gaga’s ‘Alejandro’ gejat van Ace of Base’
Lees ook:Lady Gaga gaat op hielloze pumps door het leven, amazing!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>