Kris en Bruce Jenner uit elkaar!


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Dat het met haar dochter, Khloé Kardashian, niet goed ging in het huwelijk wisten we. Maar dat Kris en Bruce Jenner gaan scheiden, komt voor mij als een shock. Pas geleden is er bij Bruce nog huidkanker ontdekt en je zou dan verwachten dat hij alle steun van zijn vrouw nodig heeft. Gaat lekker met die familie, geen één van van de Kardashians heeft tot nu toe een stabiel huwelijk gehad. Kim Kardashian is na een huwelijk van 72 dagen al gaan scheiden, de man van Kourtney is al paar keer vreemd gegaan en de man van Khloé, Lamar, zit aan de crack en is ook vreemdgegaan.
Hopelijk vormen Kim en Kanye nu wel het perfecte setje.

Lees ook:Bruce Jenner verandert langzaam in een vrouw
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:Het is officieel: Khloé Kardashian en Lamar Odon gaan scheiden
Lees ook:Khloé Kardashian heeft andere vader dan Kim en Kourtney Kardashian
Lees ook:Kim Kardashian nu al in Kerstsfeer…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>