Richard Gere is weer single


photo credit: arincrumley

Richard Gere gaat na een huwelijk van 11 jaar scheiden van zijn vrouw Carey Lowell. Na een relatie van 18 jaar is de koek op en stoppen ze er mee. Dit is voor hun allebei niet de eerste scheiding, ze zijn allebei hiervoor ook al getrouwd geweest.

Richard Gere is voor mij wat George Clooney voor vele anderen is. Hij zal binnenkort vast gespot worden met een nieuwe vlam. We kennen Richard vooral van de film Pretty Woman, waar hij een aantrekkelijke rijke man in speelde.

 

Lees ook:Richard Gere vermaakt zich in Amsterdam
Lees ook:Daniel Radcliffe terroriseert kinderen
Lees ook:Win Rock Around the Clock
 boek en 4 CD’s
Lees ook:Miley Cyrus in armen van nieuwe vlam? (foto)
Lees ook:Filmproducent Richard D. Zanuck overlijdt aan hartaanval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>