Regisseur Rupert Sanders: sorry dat ik vreemdging met Kristen Stewart

Niet alleen Kristen Stewart vindt het blijkbaar nodig om in het openbaar haar excuses aan te bieden voor haar slippertje. Ook de andere partij in de kwestie, regisseur Rupert Sanders, heeft nu zijn excuses aangeboden aan zijn vrouw en zijn gezin. “Ik ben compleet ontdaan over het verdriet dat ik mijn familie bezorgd heb”, zo zegt de regisseur van Snow White and the Huntsman tegen People. “Mijn prachtige vrouw en geweldige kinderen zijn het belangrijkste dat ik heb op deze wereld. Ik houd van ze met heel mijn hart. Ik bid dat we samen hier doorheen komen.”

De Britse regisseur, 41, is 16 jaar getrouwd met model/actrice Liberty Ross (33) en ze hebben samen 2 kinderen:  Skyla, (7) en Tennyson (5). Ross speelde Stewart’s moeder in Snow White and the Huntsman en beide kinderen speelden mee in de laatste scene van de film. Gisteren verwijderde Ross haar Twitter account, maar niet nadat ze had getwitterd: ‘Wow!” en “Soms moeten eerst slechte dingen uiteen vallen, voor betere zaken samenkomen.” Een toepasselijke quote van Marilyn Monroe.

Kristen Stewart is verloofd met Robert Pattinson met wie ze samen vier jaar geleden begon aan het filmen van Twilight. Zij bood eerder vandaag al haar verontschuldigingen aan. Zowel aan Robert als aan iedereen die hierdoor beschadigd raakt: “Dit moment van indiscretie heeft het meest belangrijke in mijn leven in gevaar gebracht, namelijk de relatie met de persoon van wie ik het meeste houd en die ik het meest van allen respecteer: Rob. Ik houd van hem, het spijt me zo” , zo zegt Stewart tegen People.

De verontschuldigingen kwamen nadat US Weekly een reportage had gepubliceerd met foto’s waarop Rupert en Kristen ietwat intiemer staan dan je van een regisseur en zijn ster actrice mag verwachten.  Wat was dat ook al weer over een oude vos en zo….?

Lees ook:Kristen Stewart: Sorry voor de pijn die ik veroorzaak, Robert!
Lees ook:Liberty Ross en Rupert Sanders: scheiding na affaire met Kristen Stewart
Lees ook:Vrouw Rupert Sanders: Géén 2e Snow White met Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart ging al 6 maanden vreemd met Rupert Sanders
Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>