David Beckham meegesleurd in scheiding Tom Cruise

Het moet nu toch niet gekker worden. Het lijkt erop dat voetballer David Beckham wordt meegesleurd in het drama rond de scheiding van Tom Cruise en Katie Holmes. Na alle geruchten rond de scheiding duiken er nu geruchten op dat Tom Cruise in bed betrapt zou zijn met David Beckham. Door Katie Holmes zelf.

Wat er van waar is moeten we afwachten, maar World of Wonder en Blind Gossip maken beiden melding van het bericht dat Katie Holmes de echtelijke slaapkamer op een wel heel ongelukkig moment binnenliep. Hoewel  beide sites geen namen noemen, zou het gaan om een intiem samenzijn tussen Tom Cruise en een bekende sportman. Een familievriend. En de foto’s die ze er bij plaatsen laten aan duidelijkheid niks te wensen over. Bend it with Beckham krijgt op deze manier een heel andere betekenis.

Afgelopen week waren de geruchten over de scheiding en de mogelijke betrokkenheid van de Scientology Kerk - en de afspraken rond het voogdijschap van Suri Cruise, al bijna niet meer bij te houden. En net nu we dachten daarvan verlost te zijn, duikt dit bericht op. Wij gokken erop dat het bericht met een korreltje zout genomen moet worden.

 

Lees ook:Advocaat Katie Holmes: geruchten zijn niet waar!
Lees ook:Scientology mentor Tom Cruise: hier moet Katie bang voor zijn
Lees ook:Tom Cruise en Katie Holmes zijn eruit
Lees ook:Katie Holmes weer zwanger? (video)
Lees ook:Nicole Kidman: Laat me met rust!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>