Katy Perry geeft zich bloot


photo credit: suran2007
Het is inmiddels 6 maanden geleden dat Russell Brand en Katy Perry officieel uit elkaar gingen, na een 13 maanden durend huwelijk. De Amerikaanse popster heeft zich weinig tot niet uitgelaten over de oorzaak van de scheiding. Tot nu dan. In haar nieuwe film “Part of me”, die in juli 2012 in de bioscopen zal draaien doet ze een boekje open.

People Magazine heeft de film al bekeken en vermeldt dat het enorme succes van Katy Perry een bron van spanning was tussen haar en Russell. Hoewel ze bij zichzelf altijd gehoopt had dat een partnerschap tussen haar en Brand niet zou resulteren in een keuze tussen carriere en partner, bleek de realiteit dat Russell zich wel degelijk bedreigd voelde door haar succes.

Haar drukke tournee schema gaf haar weinig vrije tijd, toch heeft ze haar uiterste best gedaan om tussendoor naar Russell te reizen en tijd met hem door te brengen.  Maar de tijd die ze apart doorbrachten eiste toch zijn tol. In één scene is te zien hoe Katy onbedaarlijk aan het huilen is, vlak voor ze het podium op moet.
De Paramount film Part of me is vanaf juli te zien in de bioscopen.

Trailer Part of me 3D

Lees ook:Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht
Lees ook:Katy Perry en John Mayer voorlopig niet zwanger
Lees ook:P Diddy schrijft lied voor huwelijk Katy Perry en Russell Brand
Lees ook:Katy Perry draagt naam van Russell Brand op kont
Lees ook:Katy Perry wil striptease van Rihanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>