Ex JLo lijkt blij met scheiding

Volgens Radaronline is Jennifer Lopez haar voormalige liefde maar wat blij met de opkomst zijnde scheiding: “Ze zeggen dat ik single ben!”, grapte Marc toen hij zijn publiek enthousiast toesprak tijdens een concert in Colombia zaterdagavond. Om duidelijk te laten zien hoe single hij wel niet is, flirtte de kleine zanger er flink op las met de ladies in da house.

Hij riep: ‘mamacita’, dat In de volksmond staat voor ‘lekker ding’, vertelde een security die daar aan het werk was. Twee dagen geleden maakte het stel hun scheiding wereldkundig. Na zeven jaar lijkt de koek op in huize Antony/Lopez….

Lees ook:‘Single Ladies’ YouTube hit (zie video!)
Lees ook:Het liefdessprookje van Jennifer Lopez is UIT
Lees ook:Rihanna flink onderuit tijdens concert in Frankrijk (zie video!)
Lees ook:Mario Lopez is vader geworden
Lees ook:Nas en Kelis gescheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>