Kate Hudson heeft relatie met model

Kate Hudson is pas gescheiden van haar ex Sam Mendes, maar het is duidelijk dat Hudson over haar scheiding is. En als dat niet zo is, dan is ze in ieder geval goed bezig om het verwerken. Samen met een tien jaar jongere Burberry model. Model Louis Dowler en Hudson hebben al een aantal maanden vriendschappelijk contact maar blijkbaar begonnen de twee meer voor elkaar te voelen. Vrienden van Dowler hebben gemeldt dat ze onafscheidelijk zijn en dat ze het leuk hebben samen. Klik hier om Dowler te bekijken. Zeker geen straf.

Lees ook:Liam Hemsworth relatie met Nina Dobrev?
Lees ook:Madonna en Jesus uit elkaar!
Lees ook:Kate Hudson en A-Rods publiekelijke liefde
Lees ook:True Blood Hottie Joe Manganiello shows all
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn goede vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>