Jim Carrey verbreekt relatie met Jenny McCarthy

Acteur Jim Carrey is weer vrijgezel. Hij verbrak na vijf jaar zijn relatie met Jenny McCarthy. De acteur maakte het nieuws wereldkundig via Twitter. In zijn tweet laat hij weten: “Jenny en ik hebben zojuist onze vijf jaar durende relatie beëindigd. Ik ben haar dankbaar voor de vele momenten die we hebben gedeeld en ik wens haar het allerbeste voor de toekomst”.

Carrey is twee maal getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met Melissa Wormer, met wie hij een dochter heeft. Zij trouwden in 1987 en scheidden in 1995. Daarna kreeg hij een relatie met zijn Dum and Dumber co-ster Lauren Holly, waarmee hij in 1996 trouwde. Het huwelijk hield nog geen jaar stand. Daarna kreeg hij een relatie met actrice Renee Zellweger met wie hij zou gaan trouwen, maar de verloving werd in december 2000 verbroken. In 2005 kreeg hij een relatie met Jenny McCarthy, de twee waren niet getrouwd. Jenny had een zoontje uit een eerdere relatie.

Lees ook:Lorenzo Lamas (52) verloofd met 23-jarige!
Lees ook:Jenny McCarthy een nieuwe vriend?
Lees ook:Oscar winnares Celeste Holm gestorven
Lees ook:Acteur Jim Carrey wordt opa!
Lees ook:Ondertussen op Twitter… Jim Carrey’s kleinzoon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>