Kate Winslet weer vrijgezel!

Actrice Kate Winslet en haar man, regisseur Sam Mendes, gaan scheiden. De relatie zou al sinds begin dit jaar voorbij zijn. Kate en Sam trouwden zeven jaar geleden, in 2003, en hebben samen een zoontje Joe Alfie Winslet-Mendes die inmiddels zes jaar oud is.

Volgens een officiele verklaring zijn Katie en Sam als vrienden uit elkaar gegaan en hebben ze samen besloten de relatie te beëindigen. Ze zullen de voogdij over hun zoon Joe delen. Kate was eerder getrouwd met Jim Threapleton met wie zij een dochter, Mia, heeft.

Lees ook:Kate Winslet in geheim getrouwd met neef Richard Branson
Lees ook:Dawn French en Lenny Henry na 25 jaar uit elkaar!
Lees ook:Kate Winslet maakt naam zoontje bekend
Lees ook:Lieke praat over breuk met Mark
Lees ook:Ronan Keating gaat scheiden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>