‘Najib Amhali gaat scheiden’

photo credit: me and the sysop

Dit is geen grap.

Het huwelijk van cabaretier Najib Amhali is na vijf jaar op de klippen gelopen.

Volgens Evert Santegoeds is de scheiding zelfs al in volle gang.

De advocaten van Najib en zijn vrouw Chafika zouden op dit moment met elkaar in onderhandeling zijn over de boedelscheiding. De cabaretier bezit maar liefst vier hypotheekvrije woningen in Amsterdam.

Ook aan zijn uitverkochte theatertournees, de tv-registraties van zijn shows en de series en films waarin hij speelde heeft Amhali de nodige centen overgehouden. Naar verluidt hoopt zijn (binnenkort ex-) vrouw hiervan minstens de helft te kunnen krijgen.

Najib en Chafika leerden elkaar enkele jaren geleden kennen tijdens een van de cabaretiers optredens. ‘Ik kwam op, dacht: jezus, wat een mooi meisje en ik maakte er meteen een grap over’, vertelde hij hier later over in een interview met Viva.

Met haar wilde hij de rest van zijn leven doorbrengen, zo wist hij meteen. ‘Bij andere vrouwen heb ik nooit echt het gevoel gehad dat ik oud met ze wilde worden of kinderen met ze wilde krijgen, maar bij haar wel.’

Dat Chafika van Marokkaanse komaf is, net als de cabaretier zelf, heeft bij zijn keuze nooit een rol gespeeld. ‘Het was nooit mijn voornemen verliefd te worden op een Marokkaanse. Maar ik werd echt helemaal verliefd op haar.’

Waarom het huwelijk dan toch is mislukt, is niet bekend.

Wordt vervolgd…

Lees ook:Russel Brand was verliefd op prostituee
Lees ook:Anna Kournikova gewond in kroeggevecht
Lees ook:Moszkowicz klaagt Bananasplit aan na grap hartpatiënt
Lees ook:Patricia Paay had onenightstand met model (25)
Lees ook:Gestoorde One Direction fan vermoordt chihuahua

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>