Jan Smit houdt Yolanthe-tatoeage

photo credit: thms.nl

De tatoeage die Jan Smit vlak voor de breuk met Yolanthe liet zetten, blijft staan.

Het herinnert de zanger aan een mooie periode in zijn leven.

Vier weken voordat de relatie uitging, liet Jan op zijn onderarm een tatoeage plaatsen met de Spaanse tekst ‘Ik ben één met jou. Y’. In de afgelopen weken is er volop discussie geweest of hij deze spreuk weg zou halen. Op deze vraag is nu dus eindelijk het verlossende antwoord: ‘Nee’.

Kijk dit nou
Jan Smit was woensdag te gast in het TMF-programma ‘Kijk dit nou’. Ondanks de vasthoudendheid van presentator Sacha Visser wilde hij niet te diep ingaan op de breuk met Yolanthe. Wel verklapte hij nog geen nieuwe vriendin te hebben.

Over zijn voetbalclub raakte de zanger daarentegen niet uitgesproken. ‘FC Volendam zit in mijn bloed. Het stroomt door mijn hele lijf’, lachte hij. Samen met de 3j’s en Nick & Simon is Jan sinds kort hoofdsponsor van deze club.

Votown Allstars
‘Volendam zat zonder sponsor voor het komende seizoen’, verklaart de zanger deze licht ongewone stap. ‘Toen hebben wij Votown Allstars opgericht en hebben we de sponsoring op ons genomen.’ Hoeveel geld daarmee gemoeid is, wilde hij niet zeggen.

Wel gaf hij meer duidelijkheid over de herkomst van de naam Votown Allstars. Volgens Jan verwijst die naar de legendarische platenmaatschappij Motown. Grijnzend: ‘Dat had je natuurlijk eerst. Met onze creatieve geesten hebben we het omgevormd tot Votown.’

Energiek
Jan Smit zag er ondanks de stress van de afgelopen weken energiek uit. In het programma gaf hij ook aan zich erg goed te voelen. Door zijn relatieperikelen is hij niettemin acht kilo afgevallen, iets wat de zanger zelf als een positieve bijkomstigheid beschouwt.

Lees ook:Jan Smit over ‘de zwarte dag’
Lees ook:Jan Smit is niet zo blij
Lees ook:‘Jan Smit wordt vader’
Lees ook:Yolanthe heeft enorm liefdesverdriet
Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit houdt Yolanthe-tatoeage

 1. Arjen

  Beste mensen,

  Omdat ik me vanwege grote drukte moet concentreren op een paar andere zaken, ben ik op zoek naar een nieuwe beheerder voor de JanSmit.Startpagina.nl. Deze pagina loopt erg goed, staat hoog in Google en brengt via advertenties honderden euro’s per jaar op.
  Ben jij die nieuwe beheerder? Weet je veel van Jan Smit en ben je bereid elke week deze site helemaal up-to-date te houden? Mail me via [email protected]. Motivatie is belangrijker dan de overnamesom, maar omdat de site geld opbrengt, lijkt mij een (kleine) overnamesom wel reëel.

  Groet,
  Arjen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>