Jordan en Peter Andre gaan scheiden!

photo credit: shimelle

Na maanden van geruchten is het dan eindelijk officieel. Na een huwelijk van viereneenhalf jaar hebben Peter Andre en Jordan (aka Katie Price) besloten een punt achter hun huwelijk te zetten.

‘Wie?’ vraag je je nu misschien af. Nou, het Britse duo wat bekend is om het bekend zijn en week in week uit in de roddelbladen staat.

Jordan en Andre leerden elkaar kennen tijdens de opnames van I’m A Celebrity … Get Me Out of Here!. De vonk tussen het voormalig Page 3-model en de zanger van b-hitjes sloeg al direct aan het begin over. De rest van de srie konden de kijkers zien hoe hun liefde zich ontplooide. Iets wat de kijkcijfers geen kwaad deed. Ook het huwelijk dat daarop volgde werd breed uitgemeten in de pers.

Sindsdien zijn de twee niet uit de media te slaan. Mede dankzij de populariteit van hun eindeloze trits reality-series: When Jordan Met Peter, Jordan & Peter: Laid Bare, Jordan & Peter: Marriage Mayhem?, Katie & Peter: The Baby Diaries en Katie & Peter: The Next Chapter.

De laatste tijd deden er echter steeds vaker de geruchten de ronde dat het niet meer zo boterde tussen de twee. De zoveelste plastische ingreep van Jordan zou hiervan de reden zijn. Haar man was hier zo fel op tegen, dat ze het zelfs stiekem had gedaan.

Het lijmen van de relatie bleek nog niet zo eenvoudig. De ettelijke miljoenen die ze samen binnenhaalden gaven in ieder geval niet voldende basis. Ook een mogelijke emigratie naar Amerika werkte niet. Het stel kwam met hangende pootjes terug.

Even nog werd een nieuwe baby overwogen (het koppel heeft samen een dochter, Princess Tiaamii, en zoon, Junior. Jordans zoon Harvey is de vrucht uit een eerdere relatie), maar dat leek ook niet de oplossing.

Nu hebben de twee dus een punt achter hun relatie gezet. De Britse media maken zich op voor een laatste nieuwsoffensief: de scheiding.

Lees ook:Peter Andre en Katie Prices relatietherapie
Lees ook:Katie Price en Peter Andre: scheiding in 42 seconden
Lees ook:Jordans vriend speelt verkrachtingsscène in pornofilm
Lees ook:Peter Andre uit huis gezet door Katie Price
Lees ook:Peter Andre trekt in nieuwe woning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>