Nee, Johnny Depp is ook niet dood!

Oh hemel…houden die zieke grappen dan nooit op? In de serie van valse overlijdensberichtens is nu Johnny Depp het slachtoffer geworden. Blijkbaar is iemand op Facebook zo idioot geweest om een R.I.P. Johnny Depp pagina aan te maken. Omdat het nog niet zo lang geleden is dat een dodelijk ongeluk plaatsvond op de set van The Lone Ranger, kreeg het nieuws van het overlijden van Johnny Depp een bijna geloofwaardig karakter. Laten we duidelijk zijn: Johnny Depp is NIET dood! De geruchten zijn 100% onwaar.

Begin september maakte ik me al kwaad over dit soort onzinnige praktijken. Toen was Morgan Freeman het slachtoffer. En nee… voor alle duidelijkheid, ook Morgan Freeman is niet dood. Evenmin als Channing Tatum, die op 8 september overleden zou zijn tijdens een snowboardongeluk. Het nut van het aanwakkeren van dit soort berichten ontging me toen… en ontgaat me nog steeds. Wat willen de personen bewijzen? Tegenover wie?

 

Lees ook:[Update] Morgan Freeman is níet dood! En Channing Tatum ook niet.
Lees ook:Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen!
Lees ook:Johnny Depp verrast bezoekers Comanche Nation Fair
Lees ook:Johnny Depp koopt een villa van 17miljoen in Venetië
Lees ook:Morgan Freeman relatie met stiefkleindochter?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>