Avalanna, Justin Bieber’s grootste fan (6) overleden

Twitter explodeerde vanmiddag. Justin Bieber grootste fan, Avalanna Routh, is overleden. Het meisje, zes jaar oud, dat liefkozend Mrs. Bieber werd genoemd, vocht al jaren tegen een zeldzame vorm van hersenkanker. Het verdrietige nieuws werd vanmiddag bekend gemaakt via het Twitter acount van Avalanna

“Onze lieveling, Avalanna, is vanmorgen naar de hemel gegaan. Oh Avalanna, de helderste ster – je hebt onze harten met je meegenomen. ” zo las het bericht op twitter. Binnen de kortste keren was RIP Avalanna wereldwijd een trending topic en de condoleance berichten stroomden binnen.

Afgelopen februari ging de liefste wens van de zes jarige Bieber fan in vervulling. Avallana mocht een hele middag met haar idool doorbrengen. Op twitter noemde Justin Bieber Avalanna Routh #MrsBieber en sinds februari hield hij ook contact met zijn zogenaamde “echtgenote”. Hij noemde het in interviews het beste dat hem ooit is overkomen.

Bekijk de video van Justin Bieber en Avalanna Routh:

Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Justin Bieber bezoekt zieke fan in ziekenhuis
Lees ook:Justin Bieber ook slachtoffer Swatting Prank
Lees ook:Justin Bieber in film Batman versus Superman!
Lees ook:Justin Bieber blij met steun fans na breuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>