TV legende Andy Griffith overleden

Verdrietig nieuws uit Hollywood: tv legende Andy Griffith is op 86 jarige leeftijd overleden. Hij bracht ons de Andy Griffith show en Matlock. Twee grote tv shows die hij een gezicht gaf met zijn karakteristieke humor. Andrew Samuel Griffith, zoals de acteur op 1 juni 1926 ter wereld kwam, werd bekend door zijn comedy show -de Andy Griffith Show- waarin hijvan 1960 tot 1968 Sheriff Andy Taylor tot leven bracht. De show was te zien bij de CBS.  Het zou tevens de eerste show worden voor Ron Howard die de zoon van de sheriff speelde: Opie. Van 1986 tot  1995 was Griffith te zien als Matlock in de gelijknamige serie.

De acteur, die in zijn huis in North Carolina is overleden, is vandaag, enkele uren na zijn overlijden, direct begraven op zijn boerderij op Roanoke Island. Vóór de begrafenis vond een kleine plechtigheid plaats, waar alleen zijn naaste familie en vrienden bij aanwezig waren.  De snelle begrafenis was op speciaal verzoek van Griffith zelf.

Lees ook:Legendarische Moon River zanger Andy Williams overleden
Lees ook:Doodskist Elizabeth Taylor peperduur
Lees ook:Larry Hagman (J.R.) overleden
Lees ook:Leslie Nielsen aan longontsteking overleden
Lees ook:Stephen Gately’s doodsoorzaak vrijgegeven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>