Whoopi Goldberg treurt niet om moeder

Whoopi Goldberg is niet verdrietig na de dood van haar moeder. Dat vertelde ze in de Amerikaanse talkshow The View. “Ze heeft een rijk leven gehad”, vertelde Goldberg. “Ze was een geweldige vrouw en een van de mooiste mensen die ik heb mogen kennen.” Goldbergs moeder stierf zondag, nadat ze twee dagen eerder werd getroffen door een beroerte. Toen Goldberg hoorde van haar Emma Johnsons beroerte, is de actrice halsoverkop terug naar de Verenigde Staten gevlogen. Goldberg was in Londen, waar ze een rol speelde in Joop van den Endes musical Sister Act.
“Ze heeft lang genoeg geleefd om haar kleindochter en achterkleinkinderen op te zien groeien”, vertelde Goldberg over het verlies van haar moeder. “Ik word alleen droevig als ik me afvraag wie net zoveel van me zal houden als zij deed.”

Lees ook:Girls Aloud-zangeres weegt eten in restaurant
Lees ook:Pink cancelt concerten in V.S.
Lees ook:Condoleeza Rice begeleidt Aretha Franklin
Lees ook:So You Think You Can Dance-winnaar Ivan (19) getroffen door hartinfarct
Lees ook:Moeder Maradona sterft zonder dat hij erbij is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>