Kate Winslet in geheim getrouwd met neef Richard Branson


photo credit: GabboT

Kate Winslet is eerder deze maand in het huwelijk getreden met de neef van Sir Richard BransonNed Rocknroll. Dit meldt Gossip Cop.  

Driemaal is scheepsrecht?
Dit is het derde huwelijk voor de actrice uit Finding Neverland en Titanic en het tweede huwelijk voor Ned Rocknroll. Het stel is in december 2012 getrouwd in New York, in bijzijn van de twee kinderen van Kate Winslet en een kleine groep vrienden en familie. Volgens de Daily Mail werd de bruid weggegeven door Leonardo DiCaprio, haar tegenspeler in Titanic. De ceremonie was volgens die krant zo geheim gehouden, dat zelfs de ouders van Kate Winslet niet wisten dat een huwelijk op handen was.

Kate Winslet leerde Ned Rocknroll kennen in 2010, op het privé eiland van Sir Richard Branson, Necker Island. Zij redde de 90-jarige moeder van de zakenman uit een brandend huis, terwijl ze op vakantie was met haar toenmalige vriend Louis Dowler.  Eerder was de winnares van een Oscar getrouwd met de regisseur van Skyfall, Sam Mendes, met wie ze een zoon heeft. Zij scheidde officieel van Mendes in 2011. Zij woonden toen al een jaar gescheiden. In 2001 liep haar huwelijk stuk met Jim Threapleton, met wie ze drie jaar getrouwd was. Haar dochter Mia stamt uit dit huwelijk.

Lees ook:Kate Winslet weer vrijgezel!
Lees ook:Kate Winslet maakt naam zoontje bekend
Lees ook:Richard Gere is weer single
Lees ook:‘Allo ‘Allo! Voor Richard Branson
Lees ook:Wij willen het figuur van Kate Winslet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>