Justin Timberlake en Jessica Biel trouwen dit weekend in Italie

Justin Timberlake en Jessica Biel’s huwelijk is dit weekend. Het Hollywood koppel trouwt in Italie en de gasten zijn inmiddels al gearriveerd in Italië.

De gasten kregen in eerste instantie instructies om dinsdag in Frankfurt te verzamelen. Per privé jet werden de gasten voor het aanstaande huwelijk vervolgens naar Napels gevlogen. Iedere gast die aaanwezig zal zijn bij het huwelijk van Justin Timberlake en Jessica Biel heeft een pin gekregen die ze de hele week moeten dragen.

Hoewel het niemand duidelijk was wat de eindbestemming zou zijn, kregen alle gasten te horen dat 1. er geen kinderen mee konden reizen 2. iedereen beschikbaar moest zijn voor de hele week. Van Napels werden de gasten naar Puglia gereden, waar Timberlake en Biel op woensdag een strandfeest organiseerden voor ongeveer 50 vrienden en familieleden.
[bron: Gossip Cop]

Lees ook:Justin Timberlake kan de snoeppot niet laten staan en komt kilo’s aan
Lees ook:Gawker doet het opnieuw: video huwelijk Justin Timberlake en Jessica Biel
Lees ook:Jessica Biel is bezig met seksfilm
Lees ook:Jessica Biel is de hondenuitlaatster
Lees ook:Justin Timberlake volgt Mila Kunis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>