Gaan Angelina Jolie en Brad Pitt morgen nou trouwen of niet?

Zoals we gisteren al meldden worden de geruchten dat Angelina Jolie en Brad Pitt morgen in het huwelijk treden steeds sterker. Het was France 3, een Franse nieuwszender, die het nieuws gisteren bracht en het werd al snel overgenomen door Paris Match. Inmiddels heeft ook de Engelse pers het bericht opgepikt. Maar is het ook wáár? Gaat het koppel dan eindelijk trouwen? De meningen verschillen, afhankelijk van welk medium je leest. Laten we ze eens op een rij zetten.

Dat de voorbereidingen voor een groot feest aan de gang zijn op Chateau de Miraval, valt volgens France 3  niet te ontkennen. De ouders van Brad Pitt zijn inmiddels gearriveerd. Zo ook George Clooney volgens de Daily Mail. De juwelier die Angelina’s verlovingsring ontwierp – Robert Procop – (ad $250.000) zou eveneens aanwezig zijn. Maar een vertegenwoordiger van Brad Pitt spreekt de geruchten tegen. De voorbereidingen zouden  niets met een huwelijk te maken hebben. Althans niet het huwelijk van Brangelina.

Nog sterker, een reporter van Reuters is aanwezig in het dorp en vertelt dat er helemaal geen signalen zijn die duiden op een huwelijk dit weekend. Er is geen extra activiteit te bespeuren rond het kasteel dat Pitt en Jolie in 2008 kochten. Dit in tegenstelling tot het Engelse Sun, die spreekt van ‘een real buzz’ rondom Chateau de Miraval. Kan het zo zijn dat die buzz veroorzaakt wordt door al die fotografen die Correns binnenvallen uit angst het huwelijk van het jaar te missen?

Een Franse ambtenaar zegt niets te weten van een aankomend huwelijk: “Volgens de Franse wet mag een huwelijk alleen plaatsvinden in het gemeentehuis. Tenzij het om een religieus huwelijk gaat, is er in Frankrijk geen mogelijkheid om in je eigen huis voor de wet te trouwen.”

Volgens Gossip Cop is het veel logischer dat Pitt en Jolie een feest geven ter ere van de ouders van Brad Pitt: zij vieren hun 50 jarig huwelijk. Dit lijkt ook de mededeling te zijn van een bron dichtbij het showbizzkoppel: “Brad is speciaal ingevlogen om de voorbereidingen te coördineren, maar iedereen is nu hier. Ze zeggen dat het een feestje is voor Jane en Bill, de ouders van Brad.” Om direct daarna weer verwarring te zaaien met de opmerking: “Maar anderen fluisteren dat dit wel eens hét moment kan zijn voor een verrassingshuwelijk. Zelfs Angelina’s persoonlijke juwelier is hier!”

Var Matin, een plaatselijke krant, spreekt ondertussen het nieuws van France 3 pertinent tegen: “Het huwelijk zal niet morgen plaatsvinden!” Om de volgende dag (vandaag) met het bericht te komen dat het huwelijk op 18 augustus zal plaatsvinden…. We houden je op de hoogte!

Voor de degenen onder ons die de franse taal machtig zijn, hieronder de reportage van France 3:

Get Social
Celeb.blog.nl is uiteraard ook te vinden via de social media. Natuurlijk houden we je via G+, Facebook en Twitter op de hoogte van nieuwe blog posts. Maar als je ons volgt via Google+, Facebook en/of Twitter krijg je nét even iets meer mee, omdat we daar de celebs zélf volgen. En op Pinterest vind je nu net díe foto’s die we op het blog niet kunnen gebruiken. Dus voor dat beetje extra… check it out!

   

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen zaterdag
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen
Lees ook:Brad Pitt aan de botox?
Lees ook:Geheelonthouding voor Brad Pitt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>