Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen zaterdag

Volgens France 3, een Franse nieuwszender, stappen Brad Pitt en Angelina Jolie aanstaande zaterdag in het huwelijksbootje. In Frankrijk, op hun gerieflijke kasteeltje, Miraval. Tot nog toe gingen de geruchten dat het stel in Engeland zou trouwen en alleen het feest in Miraval zou geven.  Inmiddels heeft ook roddel magazine Paris Match het nieuws overgenomen. Maar of het waar is?

Het huwelijk zou volgens de Franse televisiezender in tweeën plaatsvinden. Eerst een ceremonie op Chateau Miraval, in het bijzijn van naaste familie en vrienden. Het showbizz stel dat in april hun verloving aankondigde, kocht Chateau Miraval in mei 2008 voor maar liefst $70 miljoen. Na de ceremonie in Frankrijk reizen ze naar India voor een plechtigheid onder het toeziend oog van Boedhistische monniken.

Hoe dit dan moet met het draaischema van beider films is mij een raadsel? Als je dan toch eindelijk die stap gaat nemen, dan doe je dat toch niet terwijl je allebei nog volop in de productie van een film zit. In een ander land? Brad Pitt is momenteel druk bezig in Engeland met de film The Counselor. De film wordt geregisseerd door Ridley Scott en draait om een advocaat die in de drugshandel gaat. Pitt speelt in de film samen met Cameron Diaz, Michael Fassbender, Penelope Cruz, en Javier Bardem.

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:Gaan Angelina Jolie en Brad Pitt morgen nou trouwen of niet?
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen
Lees ook:‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’
Lees ook:Brad Pitt nieuw gezicht Chanel No. 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>