Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK

Moneyball 39
Creative Commons License photo credit: GabboT
Het showbizz stel dat in april hun verloving aankondigde, is volgens de Daily Star op zoek naar een trouwlocatie in Engeland. Waarna ze het feest zullen afsluiten op Chateau Miraval in Zuid-Frankrijk. Het kasteel werd door Brad Pitt en Angelina Jolie voor maar liefst $70 miljoen aangeschaft in mei 2008, zo vermeldde de NY Post. 

En nee, opnieuw is er geen enkele duidelijkheid over de datum. We moeten het doen met de mededeling dat Brad Pitt en Angelina Jolie hun 7 jarig samenzijn officieel maken in het bijzijn van naaste familie en de kinderen.

In eerste instantie was er sprake van een huwelijk op de Bahama’s, op hetzelfde strand waar ook de as van Angelina’s moeder is uitgestrooid. Een prachtig symbolisch gebaar natuurlijk, maar praktisch gezien ligt Engeland meer voor de hand. Angelina Jolie filmt daar op dit moment Maleficent en Brad Pitt werkt in Engeland aan The Counselor.

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen zaterdag
Lees ook:Brad Pitt koopt huisje in de Hollywood Hills
Lees ook:Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker
Lees ook:‘Brad Pitt begrijpt mij’
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>