Gary Barlow onder de indruk van steun fans

Gary Barlow heeft zijn vrienden én zijn fans bedankt voor de steunbetuigingen die hij en zijn vrouw, Dawn, ontvingen, na het verlies van hun dochter Poppy. De voormalige Take That zanger bracht maandag het nieuws naar buiten dat hun vierde kind zaterdag dood geboren is. Dawn was pas over twee weken uitgerekend.

Op Twitter zei hij vanmorgen: “Jullie  lieve woorden zijn indrukwekkend. Dank!”  Maar het waren niet alleen fans die steunbetuigingen stuurden. Zijn collega’s uit Take That, Robbie Williams, Mark Owen, Jason Orange en Howard Donald lieten eveneens weten dat ze zeer ontdaan zijn over het bericht dat Poppy dood is geboren.  Ze zijn alle zes goede vrienden en ze waren zeer aangedaan door het nieuws. Robbie Williams zijn vrouw Ayda Field is in verwachting van hun eerste kind.

Take That stond gepland voor de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. Robbie Williams had al in eerder stadium laten weten niet te kunnen, in verband met de zwangerschap van Ayda. Na het trieste bericht van Gary Barlow is zijn aanwezigheid evenmin zeker.

Lees ook:Gary Barlow’s dochter dood geboren
Lees ook:Robbie Williams doet duet met Gary Barlow!
Lees ook:Robbie Williams: Mijn twee meisjes!
Lees ook:Robbie Williams doet vriendin aanzoek in radioshow
Lees ook:Robbie Williams ziet spoken…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>