Gary Barlow’s dochter dood geboren

Take That zanger Gary Barlow en zijn vrouw Dawn hebben het ontstellende nieuws naar buiten gebracht dat hun dochter Poppy zaterdag levenloos ter wereld is gekomen. “Dawn en ik zijn zeer verdrietig dat we moeten aankondigen dat we onze baby hebben verloren”, zo begint hun verklaring. 

Dawn was 8 maanden zwanger en op 5 juli tweette Barlow nog dat zijn vrouw over 7 weken moest bevallen. ‘Poppy Barlow is levenloos ter wereld gekomen op 4 augustus in Londen. Onze prioriteit ligt nu bij de begrafenis en bij onze liefde voor onze drie kinderen. We houden van ze met heel ons hart. We vragen aan een ieder om onze privacy te respecteren in deze zeer verdrietige periode.” Zo zegt Barlow in het persbericht.

De 41 jarige zanger had eerder gemeld hoe hij uitkeek om voor de vierde keer vader te worden. In april meldde Barlow, al vader van Daniel, Emily en Daisy, op twitter: “Er komt opnieuw een meisje bij in het gezin Barlow!” Afgelopen juni werd hij uitgeroepen tot Beroemde Vader van het jaar in Engeland.

Lees ook:Gary Barlow onder de indruk van steun fans
Lees ook:Kelsey Grammer verwelkomt baby Faith, rouwt om verlies zoontje
Lees ook:Lance Armstrong verwelkomt baby Max! (foto)
Lees ook:Sarah Jessica Parker moeder van een tweeling
Lees ook:Twilight fan gedood tijdens Comic-Con ongeluk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>