Zo vierden de sterren Independence Day


photo credit: Bob Haarmans
The 4th of  July is een belangrijke dag in Amerika. Independence Day, baby! Nationale feestdag, vuurwerk en zo. Matthew McConaughey feliciteerde op Twitter Amerika en maakte direct bekend dat zijn vrouw zwanger is. Maar het is vooral een dag om met je familie en vrienden te genieten van het strand. Dat levert de nodige bikini- en zwembroekplaatjes op. Lauren Bradshaw en Karli Bulnes van Popsugar Rush hebben de celebs voor je op een rijtje gezet. 

Voor meer plaatjes en video’s, ga naar: PopSugar Rush

Lees ook:Lauren Conrad verloofd met William Tell!
Lees ook:Audrina Partridge topless in de Maxim (foto’s)
Lees ook:Courteney Cox in een bikini (foto’s)
Lees ook:Geri’s (veel) te kleine bikinietje
Lees ook:Jessica Alba ziet er superstrak uit in bikini (foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>