Heidi Klum naar bed met toyboy


photo credit: torbakhopper

Heidi Klum’s relatie met bodyguard Martin Kirsten is pas net over en Heidi is nu al weer gezien met een nieuwe man. De 40 jarige Heidi is in een discotheek met de 27 jarige Vito Schnabel zoenend gespot. Vito houdt blijkbaar van de iets oudere vrouwen, hiervoor heeft hij een aantal maanden een relatie gehad met de 50 jarige Demi Moore. Die zelf ook al meerdere relaties heeft gehad met toyboys. Toyboys lijken steeds populairder te worden, ook Madonna houdt van het jongere geslacht. Er gaan geruchten in de rondte dat Madonna een oogje heeft op de 26-jarige Nederlandse danser Timor Steffens. Deze geruchten worden door hem ontkent.

Lees ook:Madonna en Nederlandse danser Timor Steffens erg intiem
Lees ook:Heidi Klum weer vrijgezel
Lees ook:Minaressen Tiger Woods & Jesse James een eigen tv-programma?
Lees ook:Demi Moore date ex-schoonvader!
Lees ook:Heidi Klum verwelkomt dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>