Kim Kardashian verbiedt Kendell relatie met Harry Styles


photo credit: donkeyjacket45

Kim Kardashian verbiedt haar zusje, Kendall Jenner, om een relatie te nemen met One Direction lid Harry Styles. De 18 jarige Kendall en de 19 jarige Harry worden de laatste tijd vaak samen gespot. Gister waren ze nog erg intiem samen tijdens een concert. De twee ontkennen een relatie te hebben en zeggen gewoon goede vrienden te zijn. Niet alleen slim voor de media, maar dus ook voor de familie. Niet alleen Kim Kardashian staat niet achter hun relatie, ook haar zussen Khloé en Kourtney staan er niet achter. Zij denken dat Harry Styles het hard van Kendall gaat breken en waarschuwen haar daar ook voor.

Lees ook:Harry Styles en Kendall Jenner hebben geen relatie
Lees ook:Harry Styles en Kendall Jenner weer intiem gespot
Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:One Direction leden moeten Kendall Jenner niet
Lees ook:Harry Styles wint van de paparazzi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>