Chris Brown vindt zichzelf een sexbeest


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Chris Brown was er erg vroeg bij, hij is al op zijn achtste(!) ontmaagd. Zelf vindt hij dat niet zo raar, in zijn buurt was het normaal dat je op z’n vroege leeftijd met meisjes bezig was. Het is maar wat je normaal vindt.. Volgens Chris Brown is hij daarom zo een beest in bed, vanaf jonge leeftijd heeft hij al kunnen ‘oefenen’. Vrouwen klagen volgens hem daarom ook nooit, behalve Rihanna dan.

 

Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown loopt toch kans op gevangenis
Lees ook:Chris Brown vrij na in elkaar slaan man
Lees ook:Chris Brown presenteert benefietconcert Haïti
Lees ook:Chris Brown in schoonmaakploeg (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>