Britney Spears en Jason Trawick uit elkaar


photo credit: Gabriel Weinstein
Het is een zware tijd geweest voor Britney Spears. Gisteren maakte ze bekend na dit seizoen niet terug te keren als coach in de X Factor.  En vandaag komt het bericht dat ze haar verloving met Jason Trawick beëindigd heeft. 

Britney Spears en Jason Trawick waren sinds december 2011 verloofd. Volgens de verklaring die de manager van Britney Spears naar buiten bracht, zijn de twee op goede voet uit elkaar gegaan: “Ze kwamen tot de conclusie dat het beter was om ieder hun eigen weg te gaan en vrienden te blijven. Het was geen lichtzinnige beslissing.”

Volgens de roddelwebsite TMZ zou de oorzaak in de breuk liggen aan het feit dat Britney Spears (31)  nog een kinderwens heeft. De 41-jarige Jason Trawick heeft volgens de roddelsite geen enkele behoefte om nog een gezin te stichten. Hij is gek op de twee kinderen die Britney heeft met haar ex Kevin Federline ( Sean Preston en Jayden Jame) dat dan weer wel, maar nóg meer kinderen zou geen optie zijn, zegt TMZ.

De beslissing om te stoppen met X Factor eerder deze week viel haar zwaar omdat ze, volgens haar verklaring, een geweldige tijd heeft gehad bij de X Factor. Maar het toekijken hoe elke week de kandidaten op het podium stonden, deed haar beseffen hoezeer ze het optreden miste. “Het is weer tijd om de studio in te duiken.” zo meldt de zangeres. Ze zou met Will.i.am druk bezig zijn met een nieuw album, vermeldt Gossip Cop.

Lees ook:Britney is weer verliefd!
Lees ook:‘Britney Spears weer vrijgezel’
Lees ook:Britney Spears gedumpt door vriendje
Lees ook:Is Britney verloofd?
Lees ook:Britneys Elle fotoshoot is drama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>