Ronnie Wood verloofd


photo credit: catharine_anderson
De gitarist van de Rolling Stones, Ronnie Wood, heeft zich verloofd met de 34-jarige Sally Humhpreys. De 65 jarige rocker deed zijn vriendin vorige week een aanzoek. Dit meldt de agent van Wood, zo zegt Gossip Cop.

Wood was reeds twee keer eerder getrouwd. In 1971 trouwde hij met zijn eerste vrouw Krissy Findlay, een model. Met haar kreeg hij een zoon: Jesse. De scheiding volgde na 7 jaar in 1978, naar verluidt omdat hij een relatie had met de vrouw van George Harrison, Pattie Boyd. In 2005 overleed Krissy.

In 1985 probeerde hij het voor de tweede keer, nu met Jo Karlslake, eveneens een model. Samen kregen zij een zoon en een dochter. Dit huwelijk duurde wat langer: de scheiding werd in 2009 uitgesproken, nadat Ron haar in 2008 had verlaten voor Ekaterina Ivanova. Na drie keer het geprobeerd te hebben met een model kiest Ronald David “Ronnie” Wood nu voor een theater producent.

Lees ook:‘Rolling Stone Ronnie Wood wurgde vriendin (20) op straat’
Lees ook:Olivier Martinez dumpt Rosie Huntington-Whiteley
Lees ook:Sean Penn trekt scheidingsverzoek in – alweer
Lees ook:Guy Ritchie voor vierde keer vader
Lees ook:Rolling Stones gaan met pensioen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>