Russell Brand en Geri Halliwell een Olympisch koppel

De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen was een geweldige show, wees eerlijk. Maar ook achter de schermen schijnt er vuurwerk geweest te zijn. Russell Brand liet toen al via Twitter weten dat hij opnieuw helemaal tot over zijn oren verliefd was geworden op Geri Halliwell. Nu blijkt dat hij eens niet een grapje maakte!Na Katy Perry heeft Russell Brand dus opnieuw een popzangeres aan de haak geslagen.

Volgens Perez Hilton is het inmiddels erg serieus tussen de twee.  ”Ze hadden elkaar wel al eerder ontmoet, maar ze leerden elkaar pas echt kennen tijdens de repetities voor de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. Ze klikten gewoon en schijnen ook hetzelfde gevoel voor humor te hebben.” Vrienden zijn volgens de roddel website ook erg verbaasd over Brand, die inene zijn hele schema aanpast, om maar zoveel mogelijk in de buurt van Geri te kunnen zijn. Waar de Olympische Spelen al niet goed voor zijn!

Afgelopen weekend werd Russell Brand nog het slachtoffer van een vals overlijdensbericht. Het verhaal ging dat hij zou zijn overleden tijdens een snowboardweekend in Zermatt. Hij wist het met zijn karakteristieke humor te pareren. Lees meer daarover HIER.

 

Lees ook:Spice Girls treden op tijdens sluitingsceremonie Olympische Spelen
Lees ook:Russell Brand verliefd op Hefners ex
Lees ook:Spice Girls sluiten Olympische Spelen af
Lees ook:Russell Brand vraagt Jemima Khan ten huwelijk
Lees ook:Katy Perry geeft zich bloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>