Robert Pattinson heeft het helemaal gehad met de media

Jon Stewart probeerde hem te troosten met Ben & Jerry’s Karamel Sutra. de presentator van Good Morning America George Stephanopoulos probeerde hem te verleiden tot een intiem gesprek met Cinnamon Toast Crunch. Maar misschien hadden ze beter Franse frietjes en sigaretten op tafel kunnen zetten om Robert Pattinson aan het praten te krijgen over zijn relatie (of het ontbreken daarvan) met Kristen Stewart. Hoewel, ook de LA times krijgt niks concreets uit Pattinson. Behalve dan dat hij de media als de grote boosdoener ziet.

Monsterlijke mediacultuur
“De mediacultuur is echt monsterlijk” vertelt Pattinson woensdag terwijl hij friet eet, afgewisseld met af en toe een trekje van zijn electrische sigaret, ”Je kunt niet winnen. Wat je ook doet. Het ergste vind ik nog dat je ze niet kunt aanvallen, maar dat je ook jezelf niet kunt verdedigen. Het beste dat je kunt doen is een paparazzi een knal verkopen, waardoor ze vervolgens kunnen gaan rentenieren.” Robert Pattinson voelt een enorme druk om ondraaglijk conservatief over te komen. Hij weet dat alles wat hij doet onder het vergrootglas wordt gelegd. Het liefst zou hij zien dat bankiers opgejaagd worden door paparazzi en TMZ, maar hij weet dat dit onrealistisch is.

Mensen zijn lui
“De wereld van de tabloids doet vreselijke, vreselijke dingen met deze wereld. Het maakt mensen dom. Men zegt dat het lezen van roddelmagazines een manier is om de werkelijkheid te ontvluchten.  Maar volgens mij  zijn mensen gewoon lui en hebben ze geen enkele zin om te proberen iets van hun leven te maken. Elke keer als ik zo’n magazine bekeken heb heb ik er spijt van gehad. Ik win er absoluut niets mee om die bagger te lezen. Niemand eigenlijk.”

Robert Pattinson onder vuur bij MTV’s Josh Horowitz:

Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Robert Pattinson wordt getroost in Daily Show… met ijs
Lees ook:Will Ferrell stort in over break up Kristen Stewart en Robert Pattinson
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Wat is er zo erg aan de flirt tussen Kristen Stewart en Rupert Sanders?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>