Robert Pattinson in Good Morning America

In de nasleep van de affaire van zijn vriendin Kristen Stewart‘s affaire met de regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders, lijkt het alsof de promotietour van Cosmopolis meer gaat over Robert Pattinsons persoonlijke leven, dan over de film waar hij zo trots op is. Jon Stewart kon het niet laten om Robert Pattinson te troosten in The Daily show. Maar ook in Good Morning America krijgt de acteur, die beroemd is geworden als Edward in de Twilight saga, persoonlijke vragen voor zijn kiezen.

George Stephanopoulos, de interviewer in Good Morning America pakt direct de koe bij de horens met de vraag: ” Wat wil jij nu je fans laten weten?” Pattinson pakt het handig op en vindt dat het eigenlijk niet uitmaakt wát hij zegt… het gegil van het publiek maakt duidelijk wat hij bedoelt; “Letterlijk alles wat er uit mijn mond komt is irrelevant.”

En hij heeft gelijk. Als hij vertelt dat geroosterde kaneelmuesli 38 kilocalorie per kom is, begint het aanwezige publiek te gillen alsof hij net zijn shirt live heeft uitgetrokken. Hij gaat verder: “De enige reden voor mij op televisie te komen is om mijn film te promoten. Ik heb nog nooit mijn persoonlijke leven besproken, waarom zou ik daar nu mee beginnen?”

Bron: TooFab

Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart vergeleken met Prinses Diana en Prins Charles
Lees ook:Stel je vraag aan Robert Pattinson
Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Rupert Sanders en Liberty Ross weer samen
Lees ook:Robert Pattinson wordt getroost in Daily Show… met ijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>