Jennifer Anniston verloofd met Justin Theroux

Justin Theroux had zich geen betere verjaardag voor kunnen stellen: zijn vriendin Jennifer Anniston accepteerde afgelopen vrijdag zijn huwelijksaanzoek. Het stel zou volgens berichten vorige week nog in een relatiecrisis zitten. Bekijk de video onderaan pagina. Jennifer Anniston (43) is eerder getrouwd geweest met Brad Pitt, voor Theroux (41) is het zijn eerste huwelijk. Ze leerden elkaar kennen in mei 2011. Justin Theroux is acteur / scenarioschrijver. Samen speelden ze in de film Wanderlust, die begin dit jaar in de bioscoop speelde.

 

Lees ook:Jennifer Anniston zwanger van drieling
Lees ook:Jennifer Aniston wil snel kinderen
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen
Lees ook:‘Angelina stuurde roddels over Jennifer de wereld in om Brad te krijgen’
Lees ook:‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>