Tiara Victoria Beckham wordt geveild


photo credit: lucky.lion81

 

De prachtige tiara, die Victoria Beckham droeg op haar bruiloft in 1999, volgende week geveild. Het veilinghuis in Londen hoopt er ongeveer 30.000 euro voor te vangen. Victoria Beckham mocht de Tiara op haar huwelijksdag lenen van ontwerpster Slim Barrett en zij wil nu graag afstand doen van deze tiara. Waarom ze de tiara wil veilen en wat ze met het geld wil doen, is onbekend.

Lees ook:De Tiara van Victoria raakt niet verkocht, pijnlijk!
Lees ook:Oprah Winfrey veilt eigen spullen
Lees ook:Victoria Beckham geeft kleren van haar kinderen weg
Lees ook:Victoria Beckham wordt oud!
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>