Beckhams leren baby hondje zwemmen

Sinds kort is er gezinsuitbreiding bij de Beckhams. Scarlett is de nieuwe viervoeter in het gezin. Naast Scarlett hebben de Beckhams nog een hond ‘Coco’. De honden bij de Beckhams hebben het net zo goed als hun kinderen zelf. Dat blijkt wel uit de foto die Victoria onlangs op haar twitter poste. Hierin zien we Scarlett zonnend aan de rand van hun privé zwembad. De jongste Beckham leert zwemmen. En dat geschiedt in alle luxe en weelde, want daar hebben ze recht op ‘The Beckhams’. Geniaal.

Lees ook:Beckhams ontvangen sms van Prins William
Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:En kijk: Victoria Beckham lacht!
Lees ook:Beckhams nodigen Prins William en Kate uit
Lees ook:reclame tijdens Super Bowl levert Arnold Schwarzenegger 3 miljoen op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>