Beckham ziet zichzelf als Jezus…

David Beckham ziet zichzelf blijkbaar als Jezus. Op zijn Facebookpagina heeft de voetballer drie foto’s gezet van zijn nieuwe tatoeage. Het is zijn negentiende alweer. Op de nieuwe tatoeage op zijn borst wordt Beckham (35) zelf afgebeeld als Jezus. Hij wordt gedragen door drie schattige engeltjes, die zijn drie zonen Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5) moeten voorstellen. Volgens Beckham staat de tatoeage symbool voor hoe hij later ondersteund zal worden door zijn zonen. In een filmpje op facebook legt hij uit dat hij het zelf een waanzinnig mooie tattoo vindt en dat hij het graag met zijn fans wil delen. Check maar :

http://www.facebook.com/Beckham

Lees ook:Jezus weigert geld van Snoopdogg
Lees ook:Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M
Lees ook:Video: Journaliste grijpt Beckham bij zijn ballen
Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:Victoria Beckham wordt oud!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beckham ziet zichzelf als Jezus…

  1. paul

    Maar de gemiddelde mens ziet beckam als een wat treurige oude voetballer die nog probeert her en der een balletje te schoppen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>