Beckham onder vuur, 2e prostituee meldt zich

Victoria mag haar zwangere buik goed vasthouden, want er is weer stront aan de knikker. En niet zo’n klein beetje ook! Het zou je man maar zijn die David Beckham. Hell No! Een nieuwe callgirl uit LA wil het verhaal van Irma Nici over DE SEX met David Beckham voor de rechter bevestigen. Dat heeft de voormalige bazin van de Nederlands-Bosnische Nici verteld aan het Britse tabloid Daily Mirror. Mister Beckham himself heeft het verhaal van Nici altijd ontkend.

Irma Nici kwam vorig jaar in het nieuws omdat ze onthulde in 2007 meerdere malen te hebben geketst met voetballer Beckham. Beckham ontkende dit en klaagde Irma aan. Hij wilde een fikse schadevergoeding van haar, maar hij verloor die zaak. Irma hoefde niks af te rekenen. Nu blijkt een collega van Nici te zijn die het verhaal wil bevestigen: “Ik kan niet veel meer over haar zeggen dan dat ze een blanke Amerikaanse is van in de dertig uit New York”, zegt escortmadame Kristin Davis. Deze andere callgirl blijkt nu voor de rechter te willen bevestigen dat Beckham inderdaad het grote blote benenspel met Irma Nici heeft gespeeld. OMG….dit gaat Victoria echt niet meer trekken……..

Lees ook:David Beckham moet dokken
Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>