Geen meisje meer voor Victoria Beckham

Jarenlang hoopte Victoria Beckham dat ze een dochter zou krijgen. Nu heeft ze de hoop opgegeven. Althans dat vertelt de moeder van drie zonen in de engelse editie van Vogue. Victoria gelooft er niet meer in dat zij en David ooit nog een meisje ter wereld zullen brengen. Ook onthult Victoria dat ze haar borstimplantaten heeft laten verwijderen. Grappig is ook dat Vic haar mening over haar husband David Beckham heeft herzien. Drie maanden geleden vertelde ze namelijk nog in een interview dat hij er altijd fantastisch goed uitziet. Maar daar komt ze op terug, want van de week werd ze wakker en toen schrok ze van David’s verkreukelde gezicht. Zelf zei ze : “The other morning I looked across at David just after he’d woken up and thought you look really crap.”

Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:Beckham wil zijn ballen tattoëren
Lees ook:Victoria Beckham wordt oud!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>