Wat draagt Victoria Beckham aan haar poezelige voetjes? Check!

Eerder vertelden we al dat Victoria Beckham graag los gaat op twitter. Ze publiceert foto’s van alles wat haar gelukkig maakt. Wie haar twitterpagina regelmatig checkt, valt al snel op dat Miss Beckham een enorme schoenenfetisjist is (welke voruw is dat niet, hahaha). Zo publiceerde ze de afgelopen week twee nieuwe aanwinsten: pumps van prada en halfhoge laarsjes van Burberry.

En smaak dat ze heeft! 

Lees ook:Beckham ontbloot zich…
Lees ook:Video: Journaliste grijpt Beckham bij zijn ballen
Lees ook:David Beckham moet dokken
Lees ook:Beckham ziet zichzelf als Jezus…
Lees ook:David Beckham traint weer in LA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>